– I Brede Å blev årets laksesæson skudt i gang med overvældende mange spændte lystfiskere, fortæller Torben Hansen, der er næstformand i Brede Å Lystfiskerforening. – Og der var både flot vejr og laks fra morgenstunden.

– Solen var kun lige stået op, da det første billede med laks tikkede ind på Facebook. Det var Allan Jacobsen, der leverede en fin laks på 90 cm og 6,5 kg. Han er i øvrigt kendt for at være leveringsdygtig på premieren og altid i de tidlige morgentimer. Kort tid efter kom den næste laks på paraden. Denne gang var det René Madsen, der efter bare 22 minutters fiskeri kunne lande en laks på 94 cm og 9,25 kg – et pragteksemplar! Senere på formiddagen lykkes det Finn Sønderskov, at overliste en flot havørred på 71 cm og 4,1 kg. Absolut en havørred i den gode ende af skalaen. Vi har snakket med flere der, har mistet laks og vi må sige, at dagen er gået bedre end vi turde håbe på.

– Selv om premieren var en særlig Corona version, så har det på ingen måde kunnet spænde ben for glæden ved fiskeriet og fælleskabet, der blev gennemført på afstand. Selv om der var rift om pladserne, så forløb dagen yderst positivt, og der blev taget hensyn til hinanden. Det gode fiskeri i dag, tegner godt for de kommende dages fiskeri, hvor vi forventer at se flere fangede laks, slutter han.

Har du selv en god røverhistorie fra din laksetur, så send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Du kan læse mere om Brede Å Lystfiskerforening her.

 

Grejshoppen

 

Allan Jacobsen med sin premierelaks . der blev taget på orm. Øvest Rene Madsen med sin flotte fisk.

Allan Jacobsen med sin premierelaks fra Brede Å, der blev taget på orm. Øverst Rene Madsen med sin flotte fisk.

 

Nis Schmidt med sin premiere laks fra Brede Å taget på spinner.

Nis Schmidt med sin premierelaks fra Brede Å taget på spinner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This