I går startede Bornholm Trolling Cup 2021 som en spontan konkurrence arrangeret af Kim Finne og Sannes Familiecamping. Der er blevet landet flere gode fisk i går, men i dag er så vidt vides alle både inde, da det blæser for meget til sikker og behagelig sejlads. I går nævnte vi kort de flotte laks taget fra båden Manilla af Torben Andersen og Søren Seneca Nielsen her på fiskogfri.dk. Her får du historien:

– Det første hug fladt på en løje fiske efter en VK-flasher i overfladen, fortæller Søren. -Torben fightede fisken, som efter en god kamp kom sikkert i båden. Flere timer efter blev den vejet til 16,04 kg. Kort efter den var kommet i båden gik endnu en overflade stang, og hugget var faldet på et stort Hybrid-blink i kyllinge farven. Efter nogle gode udløb kom en super flot laks på dørken. Denne laks blev senere vejet 13,14 kg, da vi kom i land.

– Efter alt grejet var sat igen, gik der en lille times tid, og så var den gal igen. I løbet af dagen havde vi set flere laks på loddet, men nu var der endelig en, der gerne ville hugge i 75 fod på en løje efter en dogder. I samme øjeblik gik også en stang på den anden rig i 85 fod, og denne fisk tog en Mini Hybrid i glow. Ind kom to flotte laks på godt 9 kg stykket, og vi endte dagen med fire flotte laks, slutter han og tilføjer at der måske kommer et mindre vindue i blæsten i morgen, så der er muligt at komme på vandet i et par timer.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This