– Forleden var jeg taget ud til Skjern å i håbet om at fange den første laks i år, fortæller Kasper Kaanbjerg Jensen. – Da jeg ankom til pladsen, så forholdende meget gode ud, og jeg fik hurtigt gjort klar til at fiske efter nogle timer. Da der var gået et stykke tid, hvor der ikke var sket noget, havde jeg tænkt, at det nok ikke blev i dag, men jeg skulle selvfølgelig lige have et kast op af nogle siv, inden jeg stoppede. Og så lige en meter fra mine føder hugger der en rigtigt stor laks, som jeg har på i 15 minutter – men desværre mister.

– Jeg valgte dog at fiske lidt mere, inden jeg skulle hjem – og så gik det da også lige op i en højere enhed, da jeg var så heldig, at der var endnu en laks, som huggede, og som jeg var så heldig at få med op, slutter han.

Indtil videre er der landet 829 laks i år ved Skjern Å, hvoraf 195 er hjemtaget. Du kan se statistikken her.

Har du selv været ude at lufte fiskestangen i ferien, så send os et par linjer og et godt foto af din fangst til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This