– Jeg er netop hjemvendt fra ferie, og det skulle fejres med en tur til Varde Å, fortæller Mathias Jacobsen. – På turen startede jeg med at smide en fisk på cirka 60 centimeter, og var rimelig irriteret over det, da jeg har mistet rigtig mange fisk i åen i år – både ørreder og laks. Jeg fiskede lidt videre, inden jeg skulle mødes med en kammerat, hvorefter vi fiskede lidt videre sammen på samme stræk. Kort tid efter havde han fast fisk, og det var en fin laks på ca. 80 centimeter, der blev landet og nænsomt sat retur.

– Vi blev enige om at køre længere ned i systemet og mødes med en anden kammerat, så vi delte os lidt op, og som altid, og så kom hugget bare ud af det blå. Og jeg skal ellers love for, at jeg virkelig blev spændt for med denne formidable fighter på cirka 93 centimeter, Sikke en gang sjov den leverede. Når jeg tænker tilbage på det, så er jeg både glad og lykkelig for, at den blev hængende på min kondomspinner.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This