THOMAS HANSEN er netop kommet hjem fra en tur til Lagan, hvor det blev til hele to fluefangede laks – en på 6,7 kilo og en på 7,6kilo. – Begge fisk bød på fremragende fights, fortæller han i sin rapport. – Den mindre var hele fire gange ude af vandet, mens den større af dem gik dybt med tunge udløb i strømmen. Desværre lå kameraet derhjemme, så det blev til et par billeder med mobilen, slutter Thomas sin rapport.

Thomas har meldt sin rapport til Fisk & Fri’s Kaffe Cup.

Send din største, flotteste eller smukkeste fisk ind til os og vind kaffe nok til at holde dig knivskarp på fisketuren – samt vågen på adskillige tidlige morgen-, aften- og natture.

Præmien er 12 pakker af Gevalias nye instant kaffe – Millicano – der er fremstillet ved hjælp af en helt unik metode, hvor ristede, fintmalede kaffebønner forædler traditionel frysetørret kaffe. Bønnerne, der anvendes i Gevalia Millicano, dyrkes på Rainforest Alliance-certificerede gårde, hvilket bidrager til bedre sociale, økonomiske og miljømæssige forhold i produktionslandene.

Fangsten skal være fanget i perioden 26 september indtil konkurrencens afslutning d. 1 november kl. 12, hvorefter vinderen kåres på www.fiskogfri.dk samt vises i decemberudgaven af Fisk & Fri.

Fangsterne indsendes til fangster@fiskogfri.com – husk foto samt oplysninger om vægt og fangsttidspunkt.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This