Der er snart ikke lang tid til den forjættede lakspremiere, så hvorfor ikke tage forskud på glæderne med et spændende lakseforedrag allerede i slutningen af marts?

Torsdag den 26 marts holder Thomas Skjødt foredrag om laksens syn og sanser fra kl. 19.00 – 21.30 i Laksens Hus, Ånumvej 161 B, 6900 Skjern. Thomas har fisket laks og havørreder gennem de sidste 60 år – og specielt Ribe, Vejle og Skjern Å samt Norge har bragt ham den erfaring han i dag ligger inde med. Thomas har gennem et langt liv som røntgenlæge skrevet mange videnskabelige rapporter og har stor erfaring i vidensøgning, hvilket skinner igennem i foredragets store faglige tyngde. I 30 år har Thomas levet af at få øje på ting på billeder, som ikke skulle være der! Interessen for, hvordan øjet er bygget op og hvordan man ser og registrer billeder, har været en naturlig del af faget.

Så kom og få et videnskabelig indblik i, hvordan laksens hjerne fungerer. Hvordan fungerer fx øjet. Kan laksen se farver? Kan laksen se detaljer? Kan laksen se i mørke? Kan laksen se UV lys og meget mere.

Med udgangspunkt i den viden der er tilgængelig på nettet, Thomas´s videnskabelige tilgang og deltagernes praktiske erfaringer, forsøger vi at få det til at passe sammen, så det hele giver mening.

Er du ivrig laksefisker og ønsker at udvide din viden om laksen – må du ikke gå glip af denne aften! Prisen er 50 kroner samt en hjemmebundet flue til Thomas. Prisen inkluderer kaffe samt kage og overskuddet går til Laksens Hus.

Tilmelding sker ved at indbetale på mobilepay 545089 Husk dit navn!

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This