Der er forår i luften derude på kysten, og her de sidste par dage er der mange, som har været ude for at lufte stængerne rundt omkring langs de danske kyster:

– Dagen i går bød på en ny plads, der åbnede efter halvårsfredningen, fortæller Simon Elkær Clausen. – Da vinden stod perfekt til kastearmen, var dét det oplagte valg. Jeg havde fisket i godt en time, da min makker så en følger. Jeg valgte da at kaste fluen ud og lade den dale ned gennem vandsøjlen, inden jeg ville påbegynde min indstripning. Jeg nåede kun et enkelt strip, da hugget faldt og et stort sprøjt brød overfladen. Jeg sagde til min makker, at det er en god fisk. Fighten varede 5-6 minutter, inden min makker kunne nette en flot blankfisk på 64 cm. Og så var det oven i købet en ny PR på fluestangen.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This