De tre vindere af konkurrencen – fra venstre, Kasper Christensen, Lars Spurve og Emil Hansen.23-11-2012 – PÅ EN rigtig flot efterårsdag, valgte godt 40 lystfiskere sammen med familie og vender at runde efterårsferien af med at deltage i L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri i Nakskov Indrefjord, som blev afholdt for 29 gang af Nakskov Sportsfiskerforening.

Fiskeriet startede kl. 9.00 og der blev gået til med det samme. Så er det afgjort, hvem der vandt denne afdeling. Vinderfisken blev da også fanget ganske kort efter start, ellers var fiskeriet lidt spredt om formiddagen.

Først efter at foreningen havde serveret et par varme pølser til middag, kom der gang i fiskeriet og eftermiddagen bragte flere flotte fisk til de fleste af deltagerne.

Kl. 14.00 stoppede konkurrencen og de tre vindere kunne findes efter en god dag i Nakskov Indrefjord. Vinder af L.F. Mesterskabet i Aborrefiskeri 2012 blev en af foreningens gamle junior drenge, Lars Spure Hansen, der kort efter konkurrence start fangede en flot aborre 1,225 kilo.

1. Lars Spure Hansen, med en aborre på 1,225 kilo – præmie 1000 kr.

2. Kasper Christensen, med en aborre på 0,875 kilo – præmie 500 kr.

3. Emil Hansen, med en aborre på 0,800 kilo – præmie 300 kr.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This