Havørrederne på kysten kan fanges hele døgnet – også om sommeren. Det er blot et spørgsmål om temperament, hvorvidt man vil fiske om dagen eller natten – og ud fra dette vælger man plads efter forholdene. Vi har fulgt i kølvandet på de fire skrappe kystfiskere Peer Petersen, Jack Schultz, Ulrik Jeppsen og Chris Halling.

MIT SOMMERFISKERI efter havørred foregår primært på badekarskyster eller rev, og mit hovedrevir er Vestfyn, fortæller Peer Petersen. – Jeg holder mig til at fiske på få pladser i stedet for at fare rundt til en masse forskellige steder.

Æbelø og Helnæs fisker godt, når det bliver rigtigt varmt, og ved Gabet har jeg tidligere fisket meget, da det er en plads, der er super god inden vandtemperaturen bliver over 16 grader.

Læs hele historien i Juni/Juli udgaven af Fisk & Fri

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This