– Jeg havde læst, at der var sluppet regnbuer løs i Horsens Fjord, så jeg tænkte, at jeg lige kunne prøve nede ved Alrø Dæmningen, fortæller Lars Løve. – Her plejer der nemlig at være fisk. Og ganske rigtigt. På turen fangede jeg fem regnbuer med den største på 3,5kg. Fiskene gik tæt på land – blot 5-10 meter ude.

– Det var tydeligt at se, når der kom en stime fisk. De huggede alle på en OLR UL Wobler i både kradse og neutrale farver, så det er bare og komme ud og fange nogle. På turen fangede jeg også nogle havørreder, men de kom ud igen, da det er regnbuerne, der skal opfiskes, slutter han.

Du kan se, hvordan man lettest fanger regnbuerne på fluestang i denne video, hvor kysteksperten Henning Trier afslører alle sine bedste kystregnbuetricks.

Husk at det er gratis at abonnere på Fisk & Fris YouTube kanal.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This