– Torsdag efter fyraften besluttede jeg mig for at cykle ud, og spinnefiske, fortæller Jarun Buppha. – Jeg havde fundet et nyt spot, som jeg gerne ville afprøve. Det var ikke ret langt fra det spot, hvor jeg plejer at fiske fra.

– Jeg stod der i ca. en times tid, men desværre uden held. Jeg tænkte, at forholdene var helt perfekte, så der måtte være fisk. Efter et par skift af blink fik jeg endelige et hug, og troede at jeg havde nået bunden. Men endelig kunne mærke og se på vandet, at der var noget som bevægede sig, og det viste sig at være en fisk.
– Fisken og jeg måtte slås i cirka fem minutter, før den opgav kampen og efterfølgende fik jeg et andet problem. Jeg havde nemlig  ikke nettet med, men heldigvis var der en anden lystfisker, som kom mig til undsætning. Gevinsten var en flot havørred på 63 cm, 3 kg, som jeg tog glad med hjem til familien.
Hvidovre Sport
Et grønnere valg - Friluftsland
Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This