– I går nat var gutterne fra Raw Flyfish ude efter havørred med flyderingene igen, og natten var fuld af fisk, fortæller Danny Ploug Rantzau. – Allerede på vej ned til pladsen fik Ricki en fin 50 centimeters fisk på Snurrebassen i regnbue farve, men hans stang måtte desværre lade livet.

– Min kammerat Boomer og jeg ramte det første rev, og der smaskede min første fisk på – en fin 55 cm fisk. Vandet var spritklart, så fighten var virkelig visuel. Boomer’s fisk meldte sin ankomst straks efter min, og den var også snart i nettet. Det var en spejlblank 50 cm fisk, så det var en vild 30 minutters hugperiode.

– På vej tilbage spottede vi adskillige fisk, men det stoppede brat, da sælen meldte sin ankomst. Efter faren var drevet over, smaskede endnu en på min “Stevns Slagter” flue, og det var også en smuk 50 cm fisk. Alt i alt en utrolig fed dag med en masse visuelt fiskeri.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This