– Jeg sad hjemme i sofaen i går formiddags og havde lige afleveret knægten i børnehave, mens jeg samtidig ventede på en aftale kl.11. Så tænkte jeg, at lige kunne nå ud en tur med stangen inden. Sådan lyder det fra Simon Rosenlund Christiansen. – Jeg bor i Dalby på Nordøstfyn, så jeg har jo godt fiskevand inden for 10 minutters kørsel.

– På computeren fik jeg lige tjekket vind og vanstand. Vinden var nord, og vandstanden +51. Jeg pakkede bilen og køre til Gabet, hvor jeg holdt ved Lodsbåden, og gik direkte ned i vandkanten. Her nåede jeg lige at fiske 20 meter, hvorefter jeg kastede og drejede tre gange på julet. Pludselig huggede monsteret bare og tog et udløb, så jeg troede at den ville tage al min line. Jeg nåede lige at tænke, at det var en sæl eller marsvin, der måske havde nuppet mit ABU Rull blink i farven UV Pink Tail, men det var det heldigvis ikke.

– Jeg måtte spænde min bremse helt, inden den begyndte at ville med ind, men så fulgte den også bare stille og roligt med. Det var dog den, der bestemte tempoet hele vejen. Da den kom tæt på kunne jeg se, hvor stor den var og mit net lå selvfølgelig i bilen… Jeg måtte derfor krane den ind i panik, fordi jeg var bange for, at den ville ryge af, men det lykkedes at få den ind på stranden.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This