– Forleden nappede jeg en spontan tur på den Vestsjællandske kyst sammen med min fiskemakker Frederik Ganderup, skriver Martin Christensen til Fisk & Fri. – Vi ankom på pladsen og konstaterede, at vi havde den for os selv, og at forholdene så noget nær perfekte ud.

– Efter godt fem minutters fiskeri hamrede en ørred på mit blink, og jeg var ikke i tvivl om, at det var en fisk med lidt gods i. Den stod bare stille, og jeg var nødt til at presse den hårdt. Efter at have fightet fisken et stykke tid kom den endelig tættere på, men da fisken så fik øje på os tog den et vildt udløb. Derefter var den snart klar til at blive landet af Frederik, og da fisken var i nettet, brød jublen løs. Vi gav hinanden en krammer i glæde over at have landet en fin havørred på 59cm.

– Efter en puster og en kop kaffe startede vi igen fiskeriet og fiskede et par timer. Så fik jeg atter et godt hug, og der sad igen en god ørred på min sort-hvide gennemløber. Efter en meget intens fight med mange spring helt ude af vandet lå der endnu en fin fisk på i nettet – denne gang en havørred på 57 centimeter. Vi jublede igen og troede næsten ikke vores egne øjne med to så fine fisk på samme tur. Alt i alt en mega fed dag på kysten.

De flotte havørred tilmeldes Kinetic Fiskecup 2023. Læs mere om konkurrencen og præmierne her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This