– Så lykkedes det endelig! – Sådan lyder det fra Nicolai Dominik: – Efter at have fisket tre dage på Bornholm i påsken og kun fået en enkelt undermåler på spinnegrej, så fik jeg endelig min første fisk på fluestangen!

– Da jeg ankom til pladsen, så jeg med det samme en medfisker få en god fisk på fluestangen. Jeg kom over til ham og fik nettet hans fisk, som var en fin nedgænger på omkring de tre kilo, som gik sin frihed igen. Jeg gik efterfølgende til højre for ham og begyndte at lægge linen ud i kurven. Vejret var hårdt og gjorde det svært at kaste linen ud, men det lykkedes dog med lidt besvær.

– Efter mit andet kast mærkede jeg et lille nyk, men tænkte ” det nok tang”. Pludselig kom der dog et ordentligt ryk i fluestangen, og så begyndte fighten ellers. Det var min første fisk på fluestangen, og jeg er nybegynder i fluefiskeri, så jeg var lidt i tvivl om, hvordan man skulle fighte fisken… Men det lykkedes. Fisken gav en lækker fight og sprang fri af vandet flere gange. Til sidst overgav havørredem sig dog til nettet, og jeg fik den landet sikkert. YES! Fisken var 1.4 kg, målte 50 cm, og den var spejl blank. Jeg er stadigvæk helt høj på oplevelsen! Man kan opleve mit fiskeri på instagram @danishtrouthunter, slutter han.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This