– Fisketuren startede klokken 7 ved Genner Bugt sammen med Danny Vollertsen, og der gik ikke længe, før der var kontakt med havørrederne med flere fisk i størrelser fra 55-60 cm, lyder det fra Allan Noye. – Fiskeriet var bare super fedt, men alle fisk var farvede, så alt blev genudsat. Efter lidt tid, hvor der ikke skete noget, gik jeg længere hen ad stranden, hvor jeg vidste, at der var flere steder, som kunne holde fisk.

– Jeg nåede at lave to kast, da fluen ganske tæt på mig blev taget voldsomt, og stangen bøjede helt vildt. Til at starte med opførte fisken sig meget pænt og gik dybt. Efter 5-10 minutter havde jeg fisken helt tæt på mig. Jeg ringede straks til Danny og sagde, at han skulle komme – NU. Der gik ikke længe, før Danny var der og hjalp mig med at lande fisken, og hurtigt gik det op for os, at det var en flot laks på 84 cm. Tak for hjælpen Danny.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This