– Da en kammerat i går spurgte, om jeg ville med til en østjysk fjord i dag for at fejre hans fødselsdag, og da der samtidig opstod en mulighed for at holde fri fra job, var jeg hurtigt til at hoppe på, fortæller Torben Smedegaard. – Jeg er ellers mest til yderkysten, men jeg synes, at det er meget hyggeligt at fiske i fjorden også.

– Vi fik hurtigt en håndfuld fisk omkring målet, der var klassisk gyldne for området, som er meget ferskt. På et tidspunkt fik jeg et rigtigt godt hug på min Polar Magnus, og en fin fisk gik fri af vandet. Efter en god fight kunne jeg lande en smuk, tyk, gyldenblank fjordørred på 64 cm. Jeg var i tvivl om fisken kunne være på vej til åen for at gyde, men jeg er selv af den opfattelse, at det var “en blank fjordørred”, for langt de fleste fisk ser sådan ud i området året rundt. Fisken blev dog genudsat efter et hurtigt foto. Det er heldigvis fantastisk at se dem svømme retur til rette element.

 

Grejshoppen

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This