Henrik Buch vandt Aktiv Fritids Kystcup 2012 med denne havørred på 3,6 kilo.HOVEDPRÆMIEN var to rejser til Chunilna Creek Lodge i Alaska fra Atlantik Travel. En rejse til største fisk og en ved lodtrækning blandt alle indvejede fisk.

Det var en spændt Henrik Buck, der sad den sidste time inden indvejningsfristen, søndag kl. 15.00, og kiggede på sin flotte sølvblanke havørred på godt 3,6 kilo.

Og der var stor lettelse da fristen udløb, og det stod klart, at Henrik blev den ihærdige vinder af hovedpræmien – en rejse til Alaska.

Henrik fortæller, at han har gået målrettet efter at vinde.

– Jeg har altid drømt om en rejse til Alaska, og nu var chancen der. Jeg har været oppe klokken 5.00 hver morgen og fisket til det blev mørkt. Jeg valgte at fiske på Møn, fordi jeg ved, at det er dér chancen er for den store.

Men det var først søndag kl. 13.00, at fisken blev landet, så det var en stolt og lettet Henrik Buch, der kunne modtage et gavekort på en rejse til Alaska, med Atlantik Travel.

Dagens anden vinder blev på lodtrækning af en rejse til Alaska blev Frank Schwartz, men det var ikke kun Frank, som blev glad, for han havde nemlig lavet en aftale med sin bror Rene. Hvis en af dem vandt skulle de splejse om den anden billet, så de begge kunne komme af sted.

Aktiv Fritids Kystkonkurrence blev en stor succes, og datoen for næste års store konkurrence ligger allerede fast og afholdes i weekenden 20-21. april 2013.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This