– I Kaldred er der mega meget fiskeplads, klart vand og kanon flotte fisk – what´s not to like. Sådan lyder det fra Nicolaj Kaas: – Jeg var taget en tur til Kaldredgårdens Put and Take, der er en sand perle i det vestsjællandske. Fiskene trak på kanterne, og jeg havde en virkelig vild tur med mange pæne guld/bronzeørreder op og vende. Jeg brugte Præsten i 7 gram i en af farverne fra Julekuglerne på spinnestangen. Og på fluepinden var den rette medicin en heavy Hansen flue. 

– Jeg gik og filmede, imens jeg fiskede og havde også en drone oppe. For søren hvor så det godt ud. Det var helt klart en dejlig måde at starte weekenden på, slutter Nicolaj, der snart får lavet en film fra turen til sin youtube kanal.

Har du selv været et smut i putten, så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 35.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This