Fotografen var også på pletten – brølet over fangsten af den flotte kuller på 3,2 kilo blev foreviget.CHRISTIAN THOMSEN var taget til Nordnorge sammen med tre fiskekammerater i starten af august. Der skulle havfiskes i en lille bugt med ca. 10 meter dybt vand.

– Jeg fiskede med en rød pirk, og jeg kunne mærke hver eneste bumb hen over bunden. Jeg sad og ventede bare på den store torsk grådigt ville rive min pirk hen af bunden med et voldsomt hug. Mens jeg ventede, kunne jeg mærke noget for enden af linen. Jeg havde ingen idé om, hvad det var, men fisk var det, fortæller Christian.

Fisken kom til overfladen og viste sig at være en flot kuller – faktisk Christians første af slagsen.

Glæden var stor og det udløste et voldsomt brøl gennem hele bjergdalen, slutter Christian.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This