– Hej Fisk & Fri. Jeg har netop fået fin lille havørred på 53cm og lidt over 1,6kg, som jeg gerne vil tilmelde til Westin Kyst Cup 2021, lyder det fra Jørn Poulsen.

– Jeg stod på Kronborgpynten og småsnakkede med en medfisker og diskuterede forskellen mellem frontbremse kontra bagbremse, mens jeg demonstrerede fordelen ved bagbremsen på mit Strafic GRMC, da linen pludselig blev strammet gevaldigt op. Heldigvis havde jeg lige løsnet bremsen efter den havde været strammet helt, så fisken kunne tage et gevaldigt udløb. Jeg kunne så demonstrere, hvor let jeg kunne justere bremsen under fighten, hvorved fisken kunne trættes og kanes uden problemer. Som det ses, blev fisken taget på en Westin D360 i farven chartreuse, som er min vinter-favorit agn, slutter han.

Har du selv fået nogle blanke havørreder over 50 cm, kan du også deltage i Westins Kyst Cup, hvor der ud over flotte præmier for de tre største blankfisk også er en lodtrækningspræmie i form af en lækker W3 stang + nogle kystagn. Første pladsen er en superfed W6 kyststang + en stak kystagn. Tjek alle de fede præmier samt hvordan du tilmelder dine fisk her.

Stillingen i Westin Kyst Cup pr 22 marts 2021:

 1. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 66 cm
 2. plads: Søren Erhard Hansen – havørred på 65 cm
 3. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 65 cm
 4. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 61 cm
 5. plads: Kim Christensen – havørred 57 cm
 6. plads: Kim Christensen – havørred 53 cm
 7. plads: Kim Christensen – havørred 53 cm
 8. Jørn Poulsen – havørred 53 cm

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This