jbHadsten Lystfiskeriforening får d. 28 april kl 19 besøg af Fisk & Fris chefredaktør Jens Bursell, som vil fortælle om, hvordan man udnytter de nye super effektive release-teknikker og L-rigs til at opnå en markant højere landingsrate på kystspin og -flue.

Aftenen er delt i to dele: først kridter Jens Bursell banen op med et veloplagt foredrag, hvor han fortæller om sit fiskeri og de nye teknikker han har udviklet. Han viser på storskærmen hvordan han binder L-rigs og release-takler, så alle kan følge med i samtlige detaljer. Herefter afholdes der workshop, hvor deltagerne selv skal binde de nye takler til havørredfiskeri, under kyndig vejledning af Jens. Du får stillet materiale til rådighed og man sidder ved 8 mands borde.


Som en del af prisen for denne aften modtager deltagerne alle materialer til et blink-release-takel – inklusiv en specialmalet Snurrebasse eller Bornholmerpil fra OGP – samt en lækker kystrørflue fra Fishmadman.com plus materialer til et L-rig. Alt dette for kun kr. 200, hvilket næsten svarer til værdien af det grej, du får med hjem. Billetter til arrangementet købes via favrskovbilletten.dk, og vi sælger kun 80 pladser til denne aften, så lad være med at vente for længe.

Du vil desuden kunne købe signerede eksemplarer af Jens Bursell og Rasmus Ovesens bog “Havørred – refleksioner på kysten” til 299 kroner. I denne bog kan du læse alt, hvad der er værd at vide om de nye takler til kystfiskeri. Man vil også kunne købe løse specialmalede blink og kystrørfluer til hhv. 50 og 30 kroner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This