– Fishing For Life indleder nu et stort fremtidigt samarbejde med Kræftens Bekæmpelses i forbindelse med kampagnen – KRÆFT ER IKKE FOR BØRN. Sådan lyder det fra David Lind Nordby fra Fishing For Life.

Kræft er ikke for børn, og kræft kan ramme alle. Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn. Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.

Fishing For Life planlægger Danmarks største velgørenhedsarrangement til foråret, hvor vi vil fiske for Kræftramte børn og deres forældre.

Der kommer meget mere info om arrangementet, men har fået accept fra Martin (Odense Jagt & Fritid), Henrik Breinholdt (Go Fishing Odense), Chris Gregers Halling (Formanden for vandplejefyn), Jesper Kjærgaard (Teamleder TFT), Mikkel Frey Damgaard (Journalist Danmarks Radio), Marc Skovby (Skjern River Guiding), Jonas Stokke Stokholm (Stokke Fishing) og mange mange flere.

Fishing For Life Danmark afholder stadig arrangementer, som støtter knæk Cancer, men vores fokus vil hovedsageligt være kræftramte børn og deres forældre, slutter udmeldingen fra Fishing For Life.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This