Der er mange, som har været ude og lufte stængerne i det gode vejr her i dag. En af dem var Gorm Andersen, der satsede på bombardagrejet:

– Jeg lagde ud med at fiske på et sted med en del mennesker, og det gav ikke så godt. Jeg besluttede mig derfor for et pladsskifte og tog ud til et godt rev ved 7-tiden. Allerede fra da jeg ankom, var fiskene der. Hen over et par timer fik jeg otte fine blanke havørreder i den dansende sol, der alle huggede på en lille UV-rejeflue i ferskenfarve. De tre største var 50, 52 og 62 centimeter. Især den største af den gav en aldeles udemærket fight med masser af udløb og spring i bedste blankfiskestil.

– På et tidspunkt ved 11 tiden døde fiskeriet lidt ud, og så kunne jeg jo lige så godt tage hjem for at hygge mig, nu hvor jeg egentlig havde fået det, som jeg kom efter. Resten af dagen er derfor gået med fluebinding og hygge i godt selskab, slutter Gorm sin beretning til Fisk & Fri.

Har du også haft tur i den på din fisketur, så husk at sende os en rapport her til Fisk & Fri på jb@fiskogfri.dk eller telefonnummer 30 70 02 36.

 

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This