Med de nye kort fra Vordingborg Kommune kan man få sig en god og inspirerende sejltur og få dybbet agnene ved samme lejlighed.I DISSE FERIETIDER søger mange inspiration til feriens aktiviteter og seværdigheder, og nu tilbyder turistbureauerne i Vordingborg Kommune noget helt nyt og enestående i Danmark: se verden fra vandsiden!

Som det første sted i Danmark kan man nu købe et Tursejlerkort, der dækker samtlige af Vordingborg Kommunes havne, små som store. Kortet viser desuden seværdigheder på land og giver turforslag til sejlerfolket.

Kortet er flot udformet med masser af smukke billeder fra lokale havne samt inspiration og viden for enhver smag. Små beskrivelser af havnene giver lyst til selv af opleve dem, og uanset om man transporterer sig i båd, i bil eller på cykel kan man kombinere oplevelsen af havet og havnene med seværdigheder inde på land og selvfølgelig også en masse fiskeri.

Kort kan fås på et af turistbureauerne i Vordingborg Kommune og køb det nye, flotte Tursejlerkort! Tursejlerkortet kan også bestilles på hjemmesiden www.visitvordingborg.dk.

Sejlerkortet koster Kr. 39.50 og er udgivet i et samarbejde mellem Vordingborg Kommune og Vordingborg Udviklingsselskab A/S gennem projektet Cruising Fehmarn Belt. Et tilsvarende kort udgives for det tyske del af samarbejdet i løbet af året.

Yderligere information fås ved henvendelse til Vordingborg Udviklingselskab A/S ved Jan Kanne, jk@vus.as, tlf. 6154 7534.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This