Først nedstrøms med wobler uden resultat og siden opstrøms med spinner, hvorefter at Michael Rasmussen kunne nette denne havørred på 3,2 kilo. MICHAEL RASMUSSEN fra Fårup tog den 30. september et kort smut til Lilleåen for at se om der var kommet lidt liv i den eoven på den megen regn og blæst der havde været.

– Jeg startede ud med en wobler for at se, om der var held ved den. Men nej. Jeg besluttede mig for at skifte over til en str. 4 kobber spinner og gå op mod bilen, da det var blevet noget koldt for fingrene. Jeg tog mit første kast opstrøms, og lige da den ramte vandet sagde det bare bang. Og en bølge stod op. Fisken tog et par små udløb, men efter ca. fire minutter var den træt og var til at nette. Det var en flot hanfisk på 3,2 kilo og 63 centimeter, fortæller Michael.

Fra nu og indtil 1 november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1 november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This