korsoerlørdag den 31. maj afholder Korsør Lystfiskerforening deres årlige store familie-fiskekonkurrence og hyggelige eftermiddag i og ved Korsør Havns kajer.

Dette arrangement er igen blevet en institution som i 80er, hvor det nu efter en pause igen har kørt i mange år, hvor traditionelt ca. 500 voksne og børn kommer til Korsør for at hygge sig med ligesindede.

Det unikke ved denne konkurrence er at alle – uanset størrelse, alder, førlighed m.m. – kan deltage, da det er en havne bundmede konkurrence, hvor der rigtig er anledning til den familie- og venskabsmæssige hygge, hvor så grill og andet godt kan medbringes til produktion af lidt spændende over eftermiddagen.


Konkurrencen afvikles 31. maj 2014 kl. 13.00 til 18.00, hvor billetter á kr. 80,- enten kan forudkøbes eller selvfølgelig ved fremmøde på Korsør Havn.

Præmielisten i år bliver igen et overflødighedshorn med en total værdi på ca. kr. 80.000, fordelt på ca. 90 præmier, hvilket skyldes en rigtig god og stabil sponsorgruppe, hvor Korsør Lystfiskerforening er disse dybt taknemmelige for deres deltagelse.

Præmielisterne honorerer største fisk i forskellige arter, specielle arter, specielle hændelser samt ikke mindst lodtrækning på deltagerbilletterne, så har man ikke fanget noget, er der en rigtig god chance på en lodtrækningspræmie, ligesom eventuelle overskydende præmier fra fiskegrupperne, vil indgå i den afsluttende lodtrækning på deltagerbilletterne, så alle de annoncerede præmier vil blive uddelt.

Start og slut markeres med et stort brøl fra den gamle fyrbok ”Koen”. Afslutning og præmieuddeling forgår på Korsørs Gamle Fæstning under hyggelige former i perioden 19-20.00, hvor der også vil være mulighed for køb af drikkevarer m.v.

Som noget nyt i år vil der være præmie til de 3 største samlede-/gruppetilmeldinger, hvilke også vil blive uddelt ved afslutningen.

Alle forhåndstilmeldinger hvor også bestilles orm modtager ved udlevering et bundrig fra Jan & Bo’s Fiskeshop, – ligesom der kan købes orm på billetsalgsstedet i Korsør Havn.

Så sæt kryds i kalenderen den 31.5. til Korsør Lystfiskerforenings Havnemede.
Læs mere HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This