Gudenåkonkurrencen er både traditionsrig og velbesøgt. I år løber den af stablen fra d.18-19.september.

Uggerby Å Cup afvikles i denne weekend, og mon ikke der vil blive fanget flere rigtigt fine havørreder i den forbindelse. ÅFISKERIET er for alvor ved at komme op i gear, og rundt om i landet bliver gjort en masse imponerende havørred- og laksefangster. Særligt de jyske åer kaster nogle respektable fisk af sig i denne tid, og det forestående skift til mere efterårsagtigt vejr skal helt sikkert nok sætte yderligere gang i fiskeriet.

I denne og den kommende weekend har du lejlighed til at få testet din skarphed i åen. Der er nemlig et par interessante åkonkurrencer på plakaten, som til og med kan kaste nogle særdeles flotte præmier af sig. I denne weekend – fra d.11-13.september – løber Uggerby Å Cup’en af stablen, og mon ikke der vil blive fanget en god portion grove havørreder i den forbindelse. Åen huser i hvert fald – som du kan læse i dette nummer af Fisk & Fri – en utroligt grum bestand af havørreder.

I næstkommende weekend – d.18 og 19.september – er det tid til den årlige Gudenå konkurrence, som afvikles af Gudenåens Ørredfond. Der er præmier for over 50.000kr, og så er der som de fleste vel er bekendt med, mulighed for en flidspræmie af de helt store – en stor, tung og blank laks eller havørred.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This