Det er nu fastlagt at Skjern Å Lystfiskerfestival bliver den 28 og 29 maj 2022. – Festivalen foregår som vanligt i Skarrild. – Som ved de foregående festivals, vil vi forsøge at skabe en spændende, levende aktiv og sjov festival med socialt samvær i højsædet og med aktører fra ind og udland, fortæller arrrangørerne. – Vi satser på at kunne præsentere grejbranchens hotteste navne og virksomheder samt en række kendte og dygtige fluebindere og fluekastere. Der vil således være
foredrag, workshops og events omkring fluebinding, fluefiskeri, spinnefiskeri – og laksefiskeri i Skjern Å vil også være en del af festivalen. Her må aktørerne gerne byde ind med forslag og ideer.

Festivalbilletten vil i 2022 gælde både festival, gratis campering og gratis fiskeri i Skjern Å på Lystfiskerforeningen af 1926´s fiskevand ved Clasonsborg omkring Skarrild. Arrangørerne søger også aktører, hvor prisen for aktør-deltagelse bliver den samme, som for fire år siden: Kommercielle virksomheder 120 kr/m2 og hobbybetonede stande koster 250 kr for en lille stand. Stadeplads skal betales inden deltagelse.

Skjern Å Lystfiskerfestival arrangeres af Lystfiskerforeningen af 1926 i samarbejde og med opbakning fra lystfiskerforeninger og organisationer samt Herning Kommune, Ringkøbing Skjern Kommune og lokale foreninger i Skarrild. Et eventuelt overskud fra festivalen vil ubeskåret gå til ophjælpning af de vilde laksefisk i Skjern Å-systemet.

Ønsker nogen at indgå sponsorater eller samarbejdsaftaler, så sig endelig til, slutter Michael Pedersen og Nils Svalebøg fra festivaludvalget, som kan kontaktes på info@lystfiskerfestival.dk

Du kan læse mere om Skjern Å Lystfiskerfestival på www.lystfiskerfestival.dk eller på deres facebook.

 

Hvidovre Sport

 

Skjern Å Lystfiskerfestival bliver den 28 og 29 maj 2022

Skjern Å Lystfiskerfestival bliver den 28 og 29 maj 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This