Thomas (til højre) med sin fantastiske torsk på 29,6 kilo. Den huggede ude over dybt vand på en Herring Cutbait jig og leverede en benhård fight.

BRIAN AHLERS, som arbejder for Norway Guide Fishing, har haft et ganske forrygende fiskeri den seneste tid. Han opererer i området omkring Havoysund, og selvom det har været bidende koldt den seneste tid, har området budt på et klassefiskeri efter store torsk – og det har Brian selv og flere af hans kunder nydt godt af.

Selv har han fået masser af fisk på op til 16 kilo, men han har været så elskværdig at lade hans kunder om at fange de helt store. For nyligt havde han et hold bestående af Thomas, Rene og Hans med ude og fiske, og de tre havde fornøjelsen af at fange en imponerende stribe fisk med flere over 15 kilo og enkelte over de 20kilo. Største fisk tilfaldt Thomas, som fik et sandt drømmehug af en fisk på hele 29,6 kilo på en Herring Cutbait fra Savage Gear. Den huggede over dybt vand og leverede en fight, som bragte Thomas helt ud på kanten af den totale udmattelse.

For flere informationer kan du besøge Brian Ahlers blog, og her kan du også kontakte Brian, hvis du skulle have mod på en lignende tur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This