– Jeg havde længe gået og ledt efter en lille sø med en god bestand af fisk til agnfiskeri, fortæller Marius Truberg. – Efter jeg endelig havde fået lov, ser jeg, at det vælter rundt med en masse fisk – lige fra guldfisk og karusser til forskellige karper. Jeg kaster mit flåd ud med brød som agn, og der skulle ikke gå længe, inden dette flotte eksemplar af en koi karpe havde taget min agn.

– Det var en fin fight på min ellers lille tynde medestang med mange udløb og plask, hvorefter jeg kunne lande den, og få taget lidt flotte billeder. Efterfølgende fik den en nænsom genudsætning. Herefter fangede jeg flere andre karper på henholdsvis 1,5 – 1,7 – 2,0 og 2,5 kg. Alt i alt en dejlig dag ved den lille sø.  

Har ud også selv været ude med medegrejet, så lad os høre fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This