– Når alt er totalt oversvømmet, gør det fiskeriet meget nemmere at have en flydering, skriver Malthe Wisler Johansen. – Faktisk kan man sætte nemmere i og sejle hen over de stier, man normalt skulle gå på for at komme til vandet. Så da isen slap, skulle jeg naturligvis ud i min flydering og prøve efter en kold vintergedde. Efter en times fiskeri, fik jeg en lille pindegedde, men i kastet efter var der igen bud efter flashfluen, og her kunne jeg sætte krogen i en noget bedre fisk. Efter en klassisk rolig vinter-fight, kunne jeg lande en tyk gedde omkring de 90 cm. Herefter skete der ikke mere resten af dagen, men jeg var nu godt tilfreds med at have fået fisk i højt, beskidt vand og kolde temperaturer, slutter han.

Har du selv fanget en god fisk, så send os endelig nogle linjer og et godt foto til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller sms til telefon 30 70 02 36.

 

GrejXperten

 

 

Geddefiskeri fra flydering

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This