David Andersen med den svære 4,4 kilos regnbue fra Poppelsøen. EFTER EN LANG PERIODE uden fiskeri måtte jeg lige en tur i Poppelsøen for at se, om armene var blevet rustne, fortæller David Andersen fra Skørpinge. – Jeg ankom ved 13 tiden, og der skete ikke det store. Ingen andre havde fået noget. Jeg havde glemt mine polaridbriller, så jeg var lidt hæmmet, når jeg skulle spejde efter fisk.

Jeg fandt så en pæn fisk, der stod under et træ, men den var sgu ikke til det store. Mistede så en mindre fisk på samme plads. Men et par timer og utallige flueskift senere huggede den endelig. Den gav en super fight, hvor baglinen var fremme flere gange på # 4 stangen. Men jeg fik den landet – og så var dagen jo reddet. Det er nok den bedste fight jeg har haft med en Put and Take fisk. Derefter lod jeg stangen stå og nød det gode vejr. En medfisker fortalte efterfølgende, at den havde stået der i flere dage og ikke ville bide. Men jeg fik åbenbart knækket koden, slutter David.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This