– Min gode ven og jeg havde været afsted dagen forinden et sted i det sønderjyske. hvor jeg fik et kraftigt hug, som jeg mistede, fortæller Michael Langholtz. – Jeg nåede kun lige at sige, at den er stor, og fighten varede desværre kun en 6 sekunder. Øv… Vi mærkede hellere ikke mere den dag.

– Men – vi tog så afsted dagen efter og havde kun fisket 30 minutter, da jeg fik et godt hug – og denne gang var heldet med mig. Så efter cirka 7 minutters fight stod jeg med den her flotte fisk, som vejede 4.8 kilo og 69 centimeter i hånden. Fisken huggede på Snurrebassen no. 3 i farven kobber klovn.

Har du også været på kysten vil vi meget gerne høre fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 med en dugfrisk rapport. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This