– Min gode ven og jeg havde været afsted dagen forinden et sted i det sønderjyske. hvor jeg fik et kraftigt hug, som jeg mistede, fortæller Michael Langholtz. – Jeg nåede kun lige at sige, at den er stor, og fighten varede desværre kun en 6 sekunder. Øv… Vi mærkede hellere ikke mere den dag.

– Men – vi tog så afsted dagen efter og havde kun fisket 30 minutter, da jeg fik et godt hug – og denne gang var heldet med mig. Så efter cirka 7 minutters fight stod jeg med den her flotte fisk, som vejede 4.8 kilo og 69 centimeter i hånden. Fisken huggede på Snurrebassen no. 3 i farven kobber klovn.

Har du også været på kysten vil vi meget gerne høre fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36 med en dugfrisk rapport. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This