KLINTEKONGENS HAVØRRED CUP 2012 bød på svære forhold i weekenden, fordi øen var ramt af en østenvind de forgående dage, fortæller Ken Sørensen, der arbejder som havørredguide på Møn. Vandet var derfor kridtet til på mange af de kendte pladser, men fiskes skulle der jo.

Kl.14.00 gik startskuddet. Deltagerantallet var begrænset, men dem som var med, gik virkelig til den. Kl. 14 næste dag sluttede konkurrencen på Camping Møns Klint, der er rammen om mange familie- og klubture samt diverse fiskearrangementer på den smukke ø. Det var ikke mange fisk, der kom på vægten og vinderfisken, der blev taget af Poul Larsen, fik vægten til at falde i hak på 2,2 kilo.

Andenpladsen gik til Anders S Sørensen med en fisk på 0.77 kg Tredie og fjerdepladsen gik til hhv Uffe Finding og Viktor Johansen for fisk på hhv 0,65 oh 0,63 kilo. På trods af modvind fra Kong Neptun var det et rigtig hyggeligt arrangement, slutter Ken og takker de indvoldverede arrangører og samarbejdspartnere: Camping Møns Klint, Geocenteret Møns Klint, Hvidovre Sport, Fisk og Fri og Møns Fiskeguide. Det forventes, at konkurrencen også afholdes næste år – men under bedre vejrforhold…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This