Knapt 60 både deltog i årets Klinte Cup på Møn, som blev afholdt her i påsken fortæller Tue Blaxekjær fra Ifish.dk – Raymarine/Rhino Trolling Team til Fisk & Fri:

– Da første dags fiskeri blev aflyst grundet blæst og store bølger, havde vi kun en enkelt dags fiskeri at gøre godt med. I dagene op til påske havde fiskeriet været svært, og det stod sløjt til med meldinger om gode laks og ørreder fra områdets laksepladser. Det betød for vores vedkommende, at den på forhånd diskuterede ”gameplan” for fiskeriet blev ført ud i livet. Der skulle fiskes kystnært på lavt vand efter havørreder i håb om, at en enkelt eller to gode fisk ville lade sig overliste.

– Som dagen skred frem på det lave vand begyndte tvivlen at melde sig. Havde vi valgt rigtigt ved at blive inde kystnært på sydsiden af Møn eller skulle vi som størstedelen af ”flåden” være blæst mod 40 meteren. Bedst som vi sidder i båden og diskuterer næste træk, går den mellemste sideplaner i styrbord side. Efter en kort og rolig fight kan vi nette en flot men slank havørred på 2,4 kilo. Fisken snuppede en Rhino Salmon Doctor i farven Mette. Nu kom der blod på tanden, men udover to yderligere kontakter fik vi ikke flere fisk i båden.

– Til indvejningen på haven stod det hurtigt klart, at stort set alle andre både intet havde at indveje. Totalt blev der indvejet to laks og så vores havørred. Da der ingen kæmper var blandt laksene endte vi med vores fisk på en andenplads i teamkonkurrencen, hvilket udløste en fin Garmin GPSmap 1223 xsv plotter og en flasher bag fra Rhino i præmier.

På førstepladsen kom Team Så Hug Dog med en laks på 6,778 kilo. Andenpladsen gik til  Ifish.dk – Raymarine/Rhino Trolling Team med en havørred på 2.427 kilo, og på tredjepladsen kom Team Alea med en laks på 6,008 kilo.

 

Boatshow 2023

 

 

Vinderne af Klintecup 2022 med deres flotte præmie fra Raymarine.

 Vinderne af Klintecup 2022 med deres flotte præmie fra Raymarine.

 

2. pladsen til Klintecup 2022 gik til ifish/Rhino Trolling Team.

2. pladsen til Klintecup 2022 gik til ifish/Rhino Trolling Team.

 

Nummer tre til Klintecup blev

Nummer tre til Klintecup blev Team Alea.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This