Gutterne og gutinderne hos Møn Trolling har haft lidt udfordringer med at få åbnet for tilmeldingen til KlinteCup 2018. Men nu skulle det være ganske vist: Tilmeldingen åbner i aften.

KlinteCup er blevet en institution blandt danske trollingfiskere, der hvert år til påske valfarter til Klintholm Havn for at deltage i det hyggelige stævne med det gigantiske præmiebord.

I konkurrencen – hvor det blandt andet gælder om at fange den største laks – er der i år plads til 150 både når starten går fredag den 30. marts. Udover præmierne til de største laks og havørredder, er der også en teamkonkurrence, hvor det bedste hold over konkurrencens to dage løber med en kontant præmie på hele 25.000 gode danske kroner.

Tilmeldingen åbner i aften klokken 18, og foregår HER. Det koster 650 kroner at være med, og det inkluderer skipper og gast, samt havneleje i konkurrence-weekenden. Har du brug for overnatning under konkurrencen, kan du leje billige og flotte værelser hos Familien Andersen i Klintholm Marina Park

Vil du se hele invitationen til Klinte Cup2018 kan du gøre det HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This