Møn Trolling Klub inviterer for 6. gang til årets store trollingkonkurrence – Klinte Cup – efter laks og ørred fra Klintholm Havn på Møn

Som sædvanlig foregår Klinte Cup i påsken: Fredag d. 30-03 og Lørdag d. 31-03. Søndag er reservedag, men kun, hvis der ikke kan fiskes hverken fredag eller lørdag.

Til konkurrence kan alle i Danmark lovlige fiskemetoder benyttes, men trolling betyder, at båden skal være i fremdrift for motor ved fiskeri. Der skal pga. sikkerhed være mindst 2 personer i hver båd, hvor gasten er minimum 12 år. Båden skal have VHF radio, radarreflektor og nødraketter ombord. Møn Trolling`s klublokale på Klintholm Havn er center for konkurrencen. Husk at Skippermøder er obligatoriske, da startbrikker også udleveres her.

Tilmelding starter den 1. december 2017 på Møn Trollings hjemmeside. Der er begrænset med pladser (150 både), så tilmelding er efter først til mølle princippet. Vær opmærksom på, at der skal betales med det samme der tilmeldes, og at der kun kan anvendes korttyperne Visa, Mastercard eller American Express.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This