To gedder over ti kilo – til venstre er det Allan Jensen med én på 10,3 kilo og til højre er det Klaus Larsen med en på 11,4 kilo.DET SUPER GODE GEDDEFISKERI forsatte her i weekenden, fortæller Klaus Larsen fra Ringe.

– Mig og min kammerat, Allan Jensen, var inviteret ud i et vand der skulle huse nogle gode gedder. Dagen startede helt perfekt for mig. Inden for kort tid gik min ene stang agnet med skalle. Et solidt modhug og jeg kunne straks mærke, at den var god. Efter en god fight kunne vi nette denne skønne dame på 11,4 kilo og 116 centimeter. Så var man i gang, beretter Klaus og fortsætter.

– Dagen gav yderlig en del fisk mellem 4 til 7 kilo. Allan har i mange år kæmpet med at bryde 10-kilosgrænsen og har været tæt på mange gange. Op af dagen kørte Allans bundstang stille og roligt. En rigtig god fisk havde samlet hans makrel op. Efter 5 minutters fight kunne jeg nette en super flot fisk. Vægten stoppede ved 10,3 kilo og en længde på 108 centimeter. Så lykkes det for ham at komme med i +10 teamet.Alle fisk selvfølgelig genudsat, slutter Klaus.

Helt, helt fantastisk skal det lyder herfra Redaktionen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This