– Jeg var lige et hurtigt smut afsted til vores familiehytte i Trondheim. Da hytten var åbnet var det ud i båden og se, om der var nogle blanke, skriver Thomas Rasmussen til Fisk & Fri. – Og blanke fisk – det skal jeg lige love for, at der var. Der gik nemlig ikke lang tid, før der var flex på stangen, og en virkelig god laks var i gang med sit livs kamp. Den var flere gange helt fri af vandet og var også på et tidspunkt viklet ind i motor og skrue, men alt lykkedes og min kammerat kunne efter et stykke tid nette fiske efter et forgæves forsøg, hvor vi begge egentlig var sikre på, at den var i nettet, men den havde åbenbart andre planer. 

– Fiskeriet foregik som altid med dørgefiskeri i langsommeste hastighed, og denne gang var det en kobber Toby 28 g som laksen ikke kunne stå for. Laksen var ca 5 kilo og 78 cm lang. Jeg havde desværre ikke fået min vægt med, og den blev derfor forsøgt vejet med en gammel badevægt. Afslutningsvis fik vi lige besøg af en flok spækhuggere, hvor den ene og også største kom meget tæt på. Alt i alt en meget god dag kan man vist godt sige. Jeg vil godt tilmelde min fisk til Kinetic Fiskecup 2022. 

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2022, hvor du også selv kan deltage her. Der er masser af flotte præmier.

 

Hvidovre Sport

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This