– I går var det så startskuddet på størfiskeriet for mit vedkommende, fortæller Mikkel Nørgaard til Fisk & Fri. – Jeg fik derfor købt mit første stør-fiskesæt hos Herning Fiskepark.

– Vi blev enige om, at flådfiskeri med knæklys var vejen frem for mig, hvis ikke jeg skulle købe mig helt fattig på alt det grej. Nåh – men så var det ellers ud med taklet, hvor jeg havde et stykke regnbueørred på, som jeg selvfølgelig havde fanget dagen inden. Og efter små 30 minutter blev min stang da testet, skal jeg love for! Men hvalen var bestemt ikke klar på at skulle fotograferes lige i dag – for helvede en fight den gav. Efter en lang fight med bæstet kom den endelig op på land. Den hvide stør vejede 20 kilo, og jeg vil gerne tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023.

Læs meget mere om konkurrencen og præmierne her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This