– Halløj Fisk & Fri, så blev det min tur til at indrapportere en rigtig fin pighvar til Kinetic Fiskecup, skriver Jesper Ditlev. – Turen var i onsdags ude ved Vejers strand. En kammerat og jeg startede fisketuren klokken 12 i stigende vand med vind fra sydøst på 4-5 m/s. Det var perfekte forhold til at gå med lidt lettere grej, og det drog vi fordel af.

– Vi havde ikke fisket mere end en times tid, da den første pighvar tog blinket på 28 gram – en Crazy Herring i blå. Og hugget faldt som et hammerslag! Men desværre lige inden landingen smed den krogen, så vi måtte se på hinanden med skuffede blikke.. Men – hvor der er vilje er der vej, og det skulle ikke tage mere end tre kast, før det næste toiletbræt fandt mit blink. Pighvarren sprang næsten med det samme helt fri af vandet, og vi var ikke i tvivl om, at det var et rigtig fint eksemplar! Efter en kanon fight på min Westin W4 10 fods stang fik jeg halet den flotte fisk på land, og vi er begge lykkelige! 

– Dagen gav ellers en enkelt flot fisk og et par mindre eksemplarer som fint blev sat ud igen, slutter han.  Fisken vejde 2,3 kilo og var 55 cm lang.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

Ønsker du inspiration til din første pighvartur, så læs artiklen ”Pighvar for begyndere” her på fiskogfri.dk

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

Kinetic Fiskecup 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This