– Min allerførste havørred skulle vise sig at blive resultatet af 20 minutters fiskeri, hvor jeg egentlig gik efter en af de sidste makreller på havnen – bare lige for hurtigt at tjekke, om stimen var der. Sådan lyder det fra Kristian Dyg-Jespersen fra Middelfart. – Makrellerne var der ikke, og jeg var få minutter fra at pakke sammen, da jeg så noget springe få meter fra kajen. 

– Jeg var klar over, at jeg hurtigt måtte skifte forfang og pirk ud med noget andet. Valget blev en Savage Gear Sandeel Motor Oil, som denne havørred ikke kunne stå for. Nettet havde jeg ikke med, men molestangen klarede det uden problemer, og fisken blev hurtigt aflivet. Fisken skal tilmeldes Kinetic Fiskecup.

Læs mere om Kinetic Fiskecup 2023 samt alle de mange fede præmier, der kan vindes hver måned, her.

 

Grejxperten

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This