– Forleden var jeg på en hyggelig aftentur til Stilbjerg Lystfiskersø for at fiske efter solskinsbars – alias sunshine bass, fortæller Flemming Bjerrum. – Målet var at se, om jeg kunne fange en over de 2,9 kg, som er min tidligere PR.

– Jeg havde mange hug på Ul-fluen, som min ven Ibnu Adam Sandy har lavet. De var dog meget forsigtige, så jeg besluttede mig for at prøve med ørredstykker, som andre havde fanget fint på. Det var netop det, der skulle til, for snart efter fik jeg mit første hug på denne teknik. Efter en god fight lykkedes det at få den ind, og kort efter var den i nettet. Fisken vejede 2,870kg. Jeg havde mange andre sunshine bass, der var henne og kigge på, men det var så også det Derudover fangede jeg to pæne guldørreder, slutter han, og tilføjer at solskinsbarsen skal tilmeldes Kinetic Fiskecup 2023.

Læs mere om Kinetic Fiskecup 2023 her, hvor du også kan se mellem de præmier til en værdi af 2500 kroner, du som vinder kan vælge imellem hver måned.

 

GHrejXperten

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This