– Her min beretning om en påskehavørred, som virkelig har ladet vente på sig, fortæller Anders Horstmann. – Fiskeåret er ikke startet super for mig, da det kun er blevet til en enkelt havørred over målet – fordelt på nok 10 fisketure. Alligevel var forventningen stor, da jeg så mit snit til at snige mig ud på en kort fisketur. Jeg har nemlig lige investeret i et intermediate bombarda, så istedet for blink, som jeg normalt fisker med, skulle fluen have chancen i dag.

– Velmødt på P-pladsen ved mit fortrukne fiskested ud til Køge Bugt, mødte jeg den gut, som jeg gentagne gange har set tage flotte fisk på stedet. Og det er vel at mærke på dage, hvor jeg ikke har kunne få fiskene i tale. I dag havde han dog intet mærket, og med fire andre fiskere til stede som heller intet havde fanget, forduftede optimismen en smule.

– Jeg gik dog et stykke ned af kysten og gav det en chance. Efter godt 45 minutter, blev fluen taget hårdt, og en god fisk kunne mærkes for enden af linen. En kort men dramatisk fight begyndte, hvor fisken gerne ville ned mod bunden. Heldigvis kom jeg ud som vinderen denne gang, selvom fisken gerne ville rundt om benene på mig. Stolt og glad kunne jeg nyde den smukke havørred og en ny PR på 64cm. Fisken skal tilmeldes Kinetic Fiskeup 2023, slutter han.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Tohatsu

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This