– Her i dag var jeg alene ude for at jagte en blank havørred ve Lillebælt, men en lille bi-fangst skader vel heller ikke, lyder det fra Andreas Andersen. – Jeg fiskede et lavvandet område, hvor jeg håbede på, at der gik en stor overspringer.

– Ved kanten af sandrevlen lavede jeg et langt spin-stop, og så var der noget, som knaldede hårdt til blinket. Jeg kunne lige med et samme mærke, at der var tale om en stor fisk. Den tog et vildt udløb på en 60-70meter ud i dybet, hvorefter den stillede sig dybt. Jeg troede i første omgang, at det var mit livs havørred, men jeg undrede mig lidt over den spøjse adfærd.

– Efter en lang og tung fight, hvor jeg til sidst fik den kranet til land, kunne jeg se, at jeg havde fået mig en solid pighvar. Den var min første af slagsen, og min nye PR i pighvar var 60 centimeter og 5,865 kilo. Jeg vil gerne tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023, slutter han.

Et stort tillykke med denne ekstraordinært vilde bifangst! Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 og alle præmierne her.

 

Jans Lystfiskershop

 

Andreas Andersens fantastiske pighvar huggede på blink under havørredfiskeri.

Andreas Andersens fantastiske pighvar huggede på blink under havørredfiskeri.

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This