– Jeg har torsdag d. 27 april 2023 været på fisketur ved en sø, hvor jeg i sidste uge overraskende lykkedes med at fange en fin rødding, fortæller Mark Hemmingsen. – Jeg kunne dog mærke på mig selv, at jeg ikke var helt færdig med søen, hvorfor jeg valgte at fiske nogle timer hertil eftermiddag.

– Fiskeriet startede cirka klokken 16.40, men mærkede intet til ørrederne de første par timer. Ligesom jeg overvejede at slutte turen, fik jeg et godt hug helt ude i kastet. Mit lille mikroblink i orange og hvid, var blevet inhaleret af en fin ørred, som tog nogle fine udløb, og satte mine UL-grejer lidt på prøve. Undervejs i den spændende fight, dukkede fisken op i overfladen, med det resultat at en knaldrød bug kom til syne, i det fisken vendte rundt i overfladen. Dette syn fik i den grad aktiveret nerverne, som nu var uden på tøjet. Denne fisk måtte jeg simpelthen ikke miste krogholdet på. Gudskelov forløb resten af fighten som planlagt, således at en gudesmuk rødding a.k.a. fjeldørred kort efter kunne glide indover netrammen. Yes sir! Resten af turen forløb uden flere hug, men et hug og en rødding er også mere end rigeligt til mig, når fisken er så flot som denne! Alt i alt en fabelagtig fisketur, slutter han og tilføjer at fisken skal tilmeldes Kinetic Fiskecup 2023.

Læs mere om fiskeriet efter specialørred som fx rødding, kildeørred og tigerørred i denne artikel på fiskogfri.dk

 

Forshaga Akademin

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This