– Søndag aften besluttede jeg mig for at køre ud til en privat sø, hvor jeg vidste, at der gik en fin græskarpe, fortæller Lasse Jensen. – Målet var at få fanget og vejet den, så vi gik i gang ved omkring kl. 17. Vejret var fint og omkring 22 grader, da vi begyndte at kaste et par stykker brød ud. Da vi så fisken, gik det hurtigt. Der gik omkring 5 minutter, fra vi kastede ud, til vi havde den på. Da den tog agnen, svømmede den over mod den modsatte side, men da der ikke var så langt, stoppede den hurtigt og svømmede til højre. Jeg fik den vendt om, og den gjorde det igen til venstre. Jeg fik den vendt en gang til, og så så den træt ud.

– Nu var det tid til at prøve at få den tættere på kanten, men så stak den af til højre. Her var vi nok 5 minutter inde i kampen mod fisken, men jeg ville ikke have den for tæt på en lille busk, som jeg var bange for, at den kunne sætte sig fast i. Men der var ikke så meget at gøre ved det. Når den ville en vej, så gik den netop den vej. Heldigvis fik jeg den vendt, men sjovt nok gik den mod busken igen… Jeg fik den væk fra den igen, men det resulterede i, at den gik mod højre. Denne gang ikke så langt, men så kom den tilbage, og gik igen lige mod busken. Denne gang kom den ind i busken og sad fast, men til alt held gav den et ryk og kom fri.

– I netop det øjeblik kunne en af dem, der var med se, at linen sad om det øverste øje, så det fik han hurtigt fikset, hvorefter den stak af for sidste gang. Her var der gået cirka 14 minutter. Den blev hurtigt vendt, og så gik vi efter at få den i nettet. Krogen sad ikke super godt, så vi besluttede at tage den med hovedet først. Heldigvis kom den i nettet, og vi fik den vejet og målt til 97 cm og vejede 10 kg. En rigtig fin fisk, slutter han.

Læs mere om Kinetic Fiskecup 2023 og alle de fede præmier sponsoreret af Kinetic Fishing her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This