– I går var jeg til sæsonåbning i Storkesøen ved Ribe, fortæller Flemming Bjerrum. – Der var godt nok mange mennesker derude som jeg ikke kendte, så det var godt, at jeg kendte Michael Jørgensen, som jeg så kunne fiske med. Jeg fangede hurtigt tre pæne regnbueørreder. Den største vejede 3,5 kg og de to andre 2,5 kg. Fiskene blev fanget på en 3,6 grams gennemløber i pink/gul. Alt i alt et super flot arrangement, og tak for nogle hyggelige timer og en god snak ved søen, slutter han.

Husk at du kan lære en masse om put and take fiskeri ved at læse nogle af de mange artikler om put and take fiskemetoder og teknik i artikelarkivet her.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 her.

 

Jans Lystfiskershop

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This