– Geddesæsonen lakker snart mod enden, men det er først den 15 marts, at fiskeriet lukker, så der er mange, som lige skal have et par ture mere – i håbet om den helt store fisk lige inden legen. En af dem, der har været ude efter de store madammer, er Kasper Pedersen:

– På en tur til et nyt spot med agnfisk og spinnestangen blev to stænger med agn smidt ud sidst på formiddagen – de første par timer uden held, fortæller han. – Så valgte jeg at skifte plads, og det var vist en god ide! Der skulle nemlig ikke gå længe, før en fisk huggede i et voldsomt udløb, som kom ud af ingenting!

– Jeg greb straks fat i stangen og gjorde modhug, hvorefter der sad en god fisk for enden af linen. Den gik dybt og tungt – og efter et par minutter kom den op til overfladen inde ved land, hvor den gik helt amok med et spring fri af vandet. I nettet kom den dog. Fisken blev hurtigt afkroget, og så var det ellers over i vejeslyngen. Vægten sagde 8.2 kg, og den fine gedde blev målt til 95 cm. Efter cirka en times tid var der igen bud efter mig, da en fisk havde taget agnfisken og lavet et drop-back hug på min hanger. Jeg tog hurtigt fat i stangen og fik den strammet op, hvorefter en mindre fisk kom til syne på omkring de 60 cm. Alt i alt en god dag ved vandet, slutter han og tilføjer, at han gerne vil tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 samt alle de fede præmier sponsoreret af Kinetic Fishing her. Husk, at vi finder en vinder for hver eneste måned, hvor man kan vælge imellem forskellige grejpakker til en værdi af cirka 2500 kroner.

 

Friluftsland

 

Kinetic Fiskecuo 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This